Cateringmogelijkheden

Al jarenlang verzorg ik met liefde het eten & drinken voor uiteenlopende gelegenheden.
Denk aan verjaardagen, jubilea, bruiloften, zeiltochten, kinderfeestjes, vriendinnen-middagen, babyshowers. Of bijvoorbeeld gezonde (avond)maaltijden voor als er overgewerkt of vergaderd wordt bij bedrijven. Ik draai er mijn handen niet voor om. Praktisch alles is mogelijk.

Een rode draad door mijn werk is de zorg die er besteed word aan de presentatie. Of het nu om een sandwichlunch gaat of een uitgebreide high tea. Om tapas of om avondeten voor jou en jouw collega’s. Er word altijd tijd en aandacht aan de looks van het eten besteed. Dit is mijn streven bij elke opdracht, bij elk budget. Je eet immers ook met je ogen! Kijk gerust rond op mijn site om alle mogelijkheden in je op te nemen. Je kunt mij altijd contacteren via 0630371768 of Ambientecatering@ziggo.nl

Zalm van de plank

Borrelplanken/schalen

Buffetten

Lunches/ Brunches

High Tea

(gezonde warme) Maaltijden

Bruiloft Catering & Styling

27 Mei 2023, prachtige zonnige dag voor het regelen voor een lief mooi bruidspaar uit Monnickendam.

De champagne, drankjes, bruidstaart (Taart van Ils) & home made bonbons en schalen met hapjes maar ook de Styling van de trouwlocatie Lutherse Kerkje binnen en buiten gedaan.

Ambiente Catering regelt het allemaal!

Bekijk meer foto's

Bruiloft Catering & Styling

27 Mei prachtige dag van een bruiloft in Lutherse kerkje Monnickendam

Ambiente Catering heeft de Catering en Styling hier voor verzorgd.

Champagne, drankjes, bruidstaart(taartvanIls) nog meer zoetigheden, luxe borrelhapjes en ook de styling van het kerkje zowel binnen als buiten.

Bekijk meer foto's