Wie ben ik?

Eliëtte Rijksen, is de persoon achter Ambiente Catering. Inmiddels met trots een bedrijf te noemen. Al een aantal jaar werk ik met passie: mooi, gezond en vooral lekker eten maken. En dit uiteraard deel ik met zoveel mogelijk mensen! 

Ambiente is Spaans voor Sfeer. Dit is dan ook een rode draad bij al mijn werk. Of het nu een catering is, een workshop of een markt: de ogen willen (naast de mond) ook wat. Dus presentatie en sfeer zijn bij Ambiente Catering absoluut geen ondergeschoven kindje. Krijg zelfs een lach op mijn gezicht van een mooi uitziend compleet plaatje en besteed hier dan ook zorgvuldig aandacht aan bij het leveren en maken van mijn producten. Inmiddels heb ik een overvloed aan mooie serviezen, passend bij diverse thema’s. En uiteraard uiteenlopende stijlvolle verpakkingen, waar mogelijk milieuvriendelijk.

Waarschijnlijk kom je op deze site omdat je graag gebruik maakt van mijn catering mogelijkheden. Of je wilt een workshop volgen, of wie weet weer een van mijn huisgemaakte producten bestellen. Het kan allemaal! Klik even op de kopjes en mocht je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met mij op.

Ambiente Catering is trouwens ook te volgen op Facebook en Instagram met vele foto’s en updates. Altijd leuk om jullie reacties te lezen en sta zeker open voor nieuwe ideeën.

Tot snel bij Ambiente Catering,

Eliëtte